Små budgetvenlige tips og tricks med stor effekt

Har du rum og møbler der mangler en makeover, men det skal helst ikke koste særlig meget? Så er det her guiden til dig. Her er 8 budgetvenlige tips og tricks, som kan give et hvert rum eller møbel et helt nyt look.

1. Greb Skift de gamle greb i køkkenet eller i dine gamle møbler ud. Det er helt sikkert at give nyt liv til de gamle møbler.

greb-og-knopper

2. Mal dine gamle møbler Der er ingen grund til at gå ud at købe en masse nye møbler. Det er ikke engang sikkert at du behøver at købe ny maling, hvis du har nogle rester fra andre projekter. Sving penslen og de gamle møbler bliver så gode som nye.

nye-gamle-moebler

3. Fotos og malerier Du har måske nogle kedelige, tomme vægge, eller også er du træt af at se på de billeder der hænger der. Hæng nogle nye billeder og malerier op. Hvis du er frisk kan du evt. gå i gang med at lave kunsten selv.

vaegdekorationer

4. Potter og planter Planter kan give et hvert rum liv. Lige nu er de grønne planter et hit, men hvis du er mere til farverige blomster, så lad dem pynte i vindueskarmen og på kommoden.

planter

5. Tekstiler Nye gulvtæpper, almindelige, bløde tæpper og nye puder eller bare pudebetræk kan gøre en verden til forskel. Prøv det af.

tekstiler

7. Tapet Noget flot tapet på den ene væg kan også være en rigtig fin måde at give et rum et nyt look på.

nyt-tapet

8. Loppefund Endelig er der selvfølgelig også loppefund, hvor man kan være heldig at finde virkelig fine ting til ingen penge i de forskellige genbrugsbutikker rundt omkring.

loppefundene

Nu kan prisen i hvert fald ikke være en undskyldning for ikke at gå gang. Jeg håber I finder disse tips nyttige ;-)