Lidt kulør på en grå forårsdag...

10 planter der er nemme at holde i live…

Planter er flotte at se på og kan give et hvert rum lidt liv og farve. Personligt har jeg ikke ligefrem “grønne fingre”, og hvis du ligesom mig heller ikke er den største ekspert indenfor området, så kan det være en kamp at holde planterne i live.

Her er 10 planter som er nemme at passe:

1. Sukkulenter og kaktusser trives bedst i masser af lys og har bedst af at få et vandbad, så den selv kan suge det vand, som den har brug for.

sukkulenter-og-kaktusser

2. Fingerfilodendronen har det bedst, når den ikke får direkte sollys, men har godt af at stå i et lyst rum. Planten kan let overvandes, og den har bedst af at blive helt tør mellem vandingerne. Passer du din fingerfilodendron godt, vil den hurtigt vokse sig stor.

fingerfilodendron

3. Paradistræet skal generelt have meget lidt vand og endnu mindre om vinteren. I de rigtige omgivelser kan paradistræet blomstre med lyserøde blomster.

paradistrae

4. Aloe Vera planten er en ekstremt nem plante at holde i live. Planten skal placeres i et lyst område og vandes en gang hver ca. 10. dag.

aloe-vera-plante

5. Fredsliljen har fine hvide blomster og er let at passe. Planten skal ikke placeres direkte i sollys, men har godt af at stå i et lyst rum. Planten skal først vandes, når de grønne blade begynder at hænge.

fredslilje

6. Nyrebregnen trives bedst ved at blive placeret delvist i skyggen og ved at blive vandet jævnligt.

nyrebregne

7. Bånddracaenaen er et af de nemmeste indendørs træer at holde. Du kan ofte vente med at vande planten, indtil jorden er let tør. Svagt lyst og en placering med konstant samme temperatur, får planten til at gro bedst.

baanddracaena

8. Gummifigen har det bedst med ikke at stå i direkte sollys, men at stå i et lyst rum. Hvis planten trives, vokser den sig meget høj.

gummifigen

9. Den kinesiske pengeplante er en hurtigtvoksende plante. Den skal kun vandes en gang om ugen, og skal helst ikke stå i direkte sollys, men gerne i et lys rum, så den modtager masser af lys. Hvis du oplever, at plantens blade pludselig får brunlige pletter, er dette et tegn på, at planten får for meget direkte sollys.

kinesisk-pengeplante

10. ZZ planten har bedst af at stå lyst, men uden direkte sollys.

zz-plante

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt kulør på en grå forårsdag...